Blog | Chester Koltuk Takımları | Castamo Mobilya

Chester Koltuk Takımları

İyi tasarlanmış ve zamana meydan okuyan mobilya modelleri, her zaman kullanılabilir ve her zaman içinde anımsanır. Bu bakış açısına göre bakıldığı zamanda yıllara meydan okuyan ve her dönemde en çok kullanılan olan mobilya modellerinin başında chester koltuk modelleri geliyor. 

Asla Modası Geçmeyecek Olan Chester

Kabarık yastıklı kolları ve sırtı aynı yükseklikte, dışarı doğru kıvrılmış kol tasarımına sahip bir kanepe”  olarak tanımlanacak olan chester mobilya, özellikle modern mobilya dekorasyonlarında sıklıkla kullanılan bir dekorasyon ürünüdür. 

Düz mobilya modelleri ile kullanılabileceği gibi klasik modellerle de kullanılabilecek olan chester koltukların genellikle deri olanları rağbet görüyor. 

Yaklaşık 500 yıllık bir geçmişi bulunan Chester koltuklar, günümüzde hala beğenilerek yaşam alanlarında kullanılıyor. Chester tarzı, bir akım olarak çalışma odalarında, salonlarda, ofislerde ya da bekleme salonlarında beğenilerek kullanılmaktadır. Farklı alanlarda kullanılabilmesi de tercih nedenleri arasında yer almaktadır. 

Özel tasarım mobilya alanında kendi belli eden ve genellikle proje bazlı çalışan Castamo Mobila, chester koltuk modellerini sizin isteğinize uygun olarak tasarlamakta ve üretmektedir. Detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.